Profil
AfJette Holmgaard Greibe

Medlem i

10 år 1 måned
Bibliotekar, Master i Børns Litteratur og Medier, har et FOMO-forhold til litteratur og oplevelser, sat sammen af modsætninger, der indimellem ikke arbejder sammen (som de fleste); elsker at rejse, men også at være hjemme og går MEGET op i dyrevelfærd.

Anmeldelser af Jette Holmgaard Greibe

Stamina

I seriens andet bind følger vi nogle af de store slag i Anden Verdenskrig primært fra luften, hvor centrum er den dansk-kenyanske pilot Herman Andersen, der flyver for RAF. 

Indhold af Jette Holmgaard Greibe

 • Artikel

  Valhalla tegneserierne

  Historierne om de gamle nordiske guders oplevelser i og uden for Valhalla rummer mange paralleller til vores verden. Der er simpelthen ingen undskyldning, Valhalla er et must!
  Læs mere
 • Artikel

  Ternet Ninja

  Matthesens krølede hjerne fortæller om børnearbejde, kærlighed og en hævngerrig ninjabamse i samme bog. Alle klicheer er i spil på en fuldstændig genial måde.

  Læs mere
 • Artikel

  Blixenprisen for årets børneudgivelse

  Blixenprisen for årets børneudgivelse gives til en dansk forfatter og illustrator, som skaber litteratur, der har en stærk og direkte appel til børn, og som udfordrer, bevæger og vækker til eftertanke. Årets vinder er billedbogen 'Bezunk og egernet' af Tina Sakura Bestle og Teddy Kristensen. Denne bog om sorg, savn og umage venskaber er et tydeligt eksempel på, at billedbogsmagi eksisterer.

  Læs mere