Bog

Bride : vampyrbruden

Af (
2024
)

Anmeldelse

Bride -Vampyrbruden

13 maj.24

Glæd dig til at sætte tænderne i en spændende og dampende roman med en hardcore vampyr i hovedrollen.

Misery Lark er vampyr og datter af en meget magtfuld og følelseskold far. Hun har levet sammen med menneskene, siden hun var 8 år og har dermed fungeret som garanti i alliancen mellem vampyrer og mennesker. 

Nu er det blevet besluttet, at Misery skal giftes med en varulv, hun aldrig mødt, som led i en fredsbevarende alliance mellem deres folk. Miserys kommende mand Lowe Moreland er varulvenes Alpha. Han styrer sin flok med autoritet og retfærdighed, men han er også en mand med masser af kærlighed til sin store familie.

Misery er vant til at tilsidesætte egne ønsker, og er ikke bange for at skulle bo med fjenden. Men hun har sin egen skjulte agenda, for i virkeligheden leder hun efter sin forsvundne veninde Serena, som hun har kendt fra årene blandt mennesker.

Livet med varulvene er ensomt. De fleste af dem kan ikke fordrage Misery, og hendes nye mand virker, som om han væmmes blot ved lugten af hende. I huset bor også Lowes nysgerrige lillesøster Ana. Selvom Misery prøver at holde hende på afstand, kravler den lille pige ind under huden på hende. Snart ændres mange af de gamle og forældede alliancer, også den mellem Lowe og Misery.

Historien indeholder en fin og langsom opbygning af Misery og Lowes forhold, og hvordan de hen ad vejen finder fællestræk på trods af opvækst og race. Efterhånden opstår der en del seksuelle spændinger mellem det umage par, og Lowe afslører en uhyre overbevisende side af sig selv. Selvom forfatteren beskriver nogle hede sexscener, er det ikke den del, der er i fokus.

’Bride’ behandler relationer og skildrer meget fint Miserys og Lowes kejtede måde at lære hinanden at kende på. Ydermere viser historien, hvor svært det kan være at finde en balance mellem personlige og professionelle mål.

Bogen udforsker kærlighed, men den fortæller også historier om relationer og magtmisbrug. Ali Hazelwood samler overbevisende de forskellige historier til sidst og åbner døren for, at ’Bride’ kan udgøre en mulig begyndelse på en ny serie.

Historien er både velskrevet, tankevækkende og underholdende og indeholder nogle af de samme tematikker som serien ’Morika’, hvor volden er noget mere eksplicit, ligesom den er i serien ’Empyrian’ eller Sarah Mass’ serie ’Et rige af…’, der også rummer mange af de elementer, vi møder i ’Bride’.

Bogdetaljer

Forlag
Gutkind
Oversætter
Pia Konstantin Berg
Faustnummer
137827255
ISBN
9788743409236
Antal sider
429

Artikel

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer