Bog

Æggets hemmelighed

Af (
2024
)

Anmeldelse

Æggets hemmelighed

06 jun.24
AfJette Holmgaard Greibe
Skribent

Det er kun ægget selv, der ved, hvilken skat der er indeni. Først når ægget er klar til at klække, afsløres den omhyggeligt bevarede hemmelighed. 

Nogle æg er glatte, nogle er små. Æg kan findes i mange farvevarianter, og de kan findes alle mulige steder. I havet, i en rede langt oppe i et træ, på jorden helt uden beskyttelse eller måske balancerende på sin fars fødder. ”De kan ligne en knap, en taske, en kerne fra en frugt, mønstret og meget smukt.”

Forfatteren fortæller på intet tidspunkt, hvilket dyr de forskellige æg på billederne tilhører. Derfor er det nødvendigt at læse bogen adskillige gange for sammen at forsøge at opklare, hvilke æg der stammer fra hvilket dyr.

Bogen er en del af en serie af faglitterære billedbøger på rim. Billedbogen indeholder spændende informationer om en række elementer fra naturens verden i et smukt dynamisk format. Nicola Davies' rim er sjove, sprudlende og indeholder en masse interessante fakta. Hun er nemlig ikke blot børnebogsforfatter, hun er også zoolog.

Illustrator Abbie Camerons store kærlighed til dyr og natur skinner virkelig igennem. Hendes tilgang er legende og opfindsom. Hun benytter sig af naturtro farver og sanselige billeder, der taler til de yngste børn.

Bogdetaljer

Forlag
Arkimedes
Oversætter
Anja Andersen (f. 1975)
Faustnummer
138029042
ISBN
9788775431236
Antal sider
29

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser