Profil
AfØjvind Fritjof Arnfred

Medlem i

6 år 6 måneder
Uddannet idé- og litteraturhistoriker fra Aarhus Universitet, folkebibliotekar ved Vejen Kommunes Biblioteker, klummeskribent ved den lokale ugeavis og tidligere medlem af juryen for Bogforums Debutantpris.

Seneste anmeldelser af Øjvind Fritjof Arnfred

Solar

Theis Ørntoft har fod på både sproget og speederen i sin debutromans sansebombarderende deroute. Hold kæft hvor er det bare godt håndværk!  

Journalist

Lasse Jensens erindringsbog ”Journalist” stiller skarpt på menneskets historie med medierne og omvendt. Bogen er en personlig fanebærer for fagligheden i et mediehav i høj sø.

At leve

’At leve’ er den rørende historie om en mands forvandling fra forkælet rigmandssøn til godhjertet bonde. Kulturrevolutionen bliver et bagtæppe, som ændrer det kinesiske samfund…

Et helt liv

I et stemningsskabende sprog fremskrives en meget speciel skæbne, som rammer bredt ind i noget fællesmenneskeligt og minder os om, at historien er summen af en lang række faktorer.

Muren

Torben Munksgaards roman er mange ting: Den er en velskrevet, sjov, lang, dyster, trist, opbyggelig, nedbrydende og nødvendig. Det kunne være årets og tidens danske roman.
q

Andet indhold af Øjvind Fritjof Arnfred