Bog

Det skal føles godt

Af (
2018
)

Anmeldelse

Det skal føles godt af Ole Henriksen

10 dec.18

Vejen til at være et generøst menneske har ikke været uden smerte og nedture. Ole Henriksen afslører hemmeligheden bag sin succes gennem masser af personlige anekdoter.

Hvem ville ikke ønske at være en superbombe af energi og godt humør som Ole? Smiler den mand da altid? Nej, vejen til at være det generøse, og varme menneske har ikke været uden smerte og nedture. Det har været mobning, selvmordstanker og ulykkelig kærlighed. Selv Ole Henriksen trænger til en pause fra det pulserende kendisliv i L.A. og dyrker meditation mindst en gang om dagen.

Det skal føles godt, men det er hårdt arbejde. Sådan tænkte jeg efter at have læst Ole Henriksens nye bog. Det handler om at tage lederskab i eget liv. Ikke kun hvis du ønsker succes i din karriere, for det allervigtigste er at være succesfuld som menneske ved at få et godt forhold til sig selv. Derefter vil livet føles godt, og du vil få mere succes i andre dele af dit liv.

Ordet, som du skal lære i denne bog, er vedholdenhed. Bliv ved, rejs dig op, når du falder eller bliver slået omkuld. Det betaler sig i længden.

Jeg ved ikke, om jeg kan lære at blive som Ole H. Det er jeg heller ikke sikker på, at jeg skal. Men jeg kan lære at blive bevidst om mine tanker om mig selv og andre. Via den bevidsthed kan jeg vende tankerne mod det gode og positive i livet, og den vej er jeg overbevist om vil føre mere glæde og tilfredshed med sig. Så tak for denne skønne bog med masser af personlige anekdoter fra et liv i det grå Nibe til Hollywoods glitrende tinder.

Bogdetaljer

Forlag
Politiken
Faustnummer
54966695
ISBN
9788740046830
Antal sider
314

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer