Bog

Tavshed

Af (
2021
)

Anmeldelse

Tavshed

12 jul.21

Som altid excellerer Yrsa Sigurðardóttir i alt levere en grufuld fortælling om almindelige menneskers forbrydelser. 

En række begivenheder, der strækker sig over 11 år, synes at være forbundet med hinanden. Det starter med en tom barnevogn, så dør en pige af mæslinger, og endelig findes en kvinde dræbt i en forladt bil. Det er indviklet og kun et startskud til flere uhyggelige begivenheder En rungende Tavshed ligger over dem, der kan hjælpe Huldar og Freya til opklaringen og forhindre flere forbrydelser.

Huldar og Freya arbejder nu sammen hos politiet. Freya har svært ved at finde sin plads på stationen, selv om Huldar gør, hvad han kan, for at få hende til at føle sig velkommen. I privaten er de to også begyndt at se mere til hinanden, men de forsøger at holde det hemmeligt for kollegerne. Ikke mindst for den temperamentsfulde og højgravide chef.

Yrsa Sigurðardóttir har med 'Tavshed' skrevet sjette bind i serien om Efterforskeren Huldar og børnepsykologen Freya. Den er ikke helt på højde med de andre i serien, men for fans holder den absolut. Hvis du kan lide serien, vil jeg også anbefale dig at prøve Blædel og Nordbos krimi Opløst

Bogdetaljer

Forlag
Lindhardt & Ringhof
Oversætter
Nanna Kalkar
Faustnummer
38827375
ISBN
9788711995426
Antal sider
430

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer