Bog

Røgslør

Af (
2019
)

Anmeldelse

Røgslør af Jørn Lier Horst

25 mar.20

Når du er færdig med denne krimi, har du lyst til at læse den igen!

Dette er anden bog i en fantastisk vellykket krimiserie, skrevet af to af de bedste krimiforfattere, der har dette partnerskab med bøgernne om journalisten Emma Ramm og politikommissær Alexander Blix. Jørn Lier Horst er kendt for Wisting-serien og Tomas Enger har skrevet krimierne om journalisten Henning Juul. Første bog hedder 'Nulpunkt', og den bør læses først, da der er flere tråde, der føres videre til denne bog.

Nytårsaften er tusindvis af mennesker er samlet på Rådhuspladsen i Oslo. Men da klokken slår 12, sætter en bombeeksplosion en stopper for festlighederne. Journalist Emma Ramm burde have befundet sig et helt andet sted, og hun ved endnu ikke, at hendes tilstedeværelse på Rådhuspladsen kommer til at koste hende dyrt. Hun er snart i fuld gang med at hjælpe politikommissær Alexander Blix, der er ­sprunget i det iskolde havnebassin for at redde en hårdt såret ­kvinde op af vandet. Kvindens navn er velkendt for Blix: Ruth-Kristine Smeplass er mor til den to år gamle Patricia, der blev kidnappet for ti år siden, og som aldrig er blevet fundet. Hænger det hele sammen?

'Røgslør' er er en krimi i topkvalitet af to virkelig dygtige forfattere. Jeg kan kun anbefale denne serie og de bøger, forfatterne hver i sær har skrevet. Handlingen er autentisk, hvilket gør bogen vedkommende og meget uhyggelig, da det alt sammen kunne ske for dig i morgen.

Bogdetaljer

Forlag
Modtryk
Oversætter
Rolf Stavnem
Faustnummer
47186862
ISBN
9788770072274
Antal sider
322

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer