Bog

Rent personligt

Af (
2017
)

Anmeldelse

Rent personligt af Lee Child

31 jan.18

Actionfilm på bogform for alle der kan li’ en hårkogt maskulin helt med en empatisk side. Lee Child er en populær forfatter med en tør humor og vilde cliffhangers.

Man siger, at der bliver købt en Jack Reacher roman hvert fjerde sekund et sted i verden. Om det er sandt, skal jeg ikke kunne sige, men Lee Child er populær, og det er med god grund.

Jack Reacher er en hård negl, der er pensioneret som major fra det amerikanske militærpoliti. Da en snigskytte har forsøgt at dræbe den franske præsident fra 1300 meters afstand med en amerikansk kugle, bliver han kaldt til tjeneste igen. Listen over så gode snigskytter er kort, derfor er det op til Reacher at finde ham. Nedtællingen begynder, for måske var attentatet mod den franske præsident kun generalprøven før det endelige mål, G8-topmødet i London, hvor alverdens ledere er samlet.

Bogen mangler ikke klicher, men den formår at gøre det den skal - nemlig at underholde hele vejen igennem i et hæsblæsende action-tempo. Der er gode beskrivelser af tid og sted, og som læser er du helt med på, hvor du er. Man kommer til at elske den medmenneskelige og utrættelige antihelt, Reacher.

Det er bog nr. 12 på dansk i serien om Jack Reacher. Denne bog er en af de bedre i rækken, og nye læsere kan fint være med. Kan du ikke få action nok, så er nr. 13 på vej.
En oplagt sammenligning er ’Jason Bourne-serien’ af Robert Ludlum. Er du ikke til det amerikanske, kan jeg anbefale Tony Parsons bøger med Max Wolfe som hoveperson.

Bogdetaljer

Forlag
Jentas
Oversætter
Jakob Levinsen
Faustnummer
53314864
ISBN
9788776778767
Antal sider
398

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer