Profil
AfBeth Høst

Medlem i

15 år 5 måneder
Pensioneret bibliotekar, arbejdet 38 år på Farum Bibliotek samt over 30 år som lektør. Meget bred læse-erfaring, formidling af gode læseoplevelser er noget af det vigtigste i mine anmeldelser.

Anmeldelser af Beth Høst

No. 54

Unge Mette får job i Paris, og ved den lejlighed en excentrisk chef. Jungleloven hersker på kontoret i fin lille historie med stemning og lokalkolorit.

Se frem

Underholdende patchwork af erkendelsesteori, moralfilosofi, Kants frihedsteori og så lidt om kvantemekanik og meget mere. Nørretranders er en formidabel fortæller.

Indhold af Beth Høst

 • Blog

  Hvad er god litteraturformidling?

  Jeg læste om uddelinger af priser til litteraturformidling og bogsamlinger og tænkte på, hvordan jeg selv oplever god formidling. Er det ikke helt grundlæggende, når læsere taler sammen om bøger?

  Læs mere
 • Blog

  Livet mellem gamle bøger

  I dagbladet Politiken fra 17. januar 2017 kunne man læse om en undersøgelse, der viste, at danskerne og i høj grad de unge helst vil læse på papir. Mine oplevelser blandt gamle bøger bekræfter det, og jeg fik lyst til at fortælle.

  Læs mere
 • Artikel

  Furesø Læser anno 2015

  Situationsrapport fra Furesø Kommunes nylig afholdte læse-event med besøg af Helle Helle og Lone Hørslev og over 2200 besøgende.

  Af Beth Høst,  pensioneret bibliotekar  fra Furesø Bibliotek & Borgerservice

  Hvordan formidler man læseoplevelser på en rigtig god måde?
  Det spørgsmål kunne man få besvaret ved at opleve Furesø Kommunes netop afholdte læse-event.

  Læs mere