Bog

Maskernes hus

Af (
2021
)

Anmeldelse

Maskernes hus

28 jan.21

Cornelias far er flyttet, og sammen med sin mor får hun en lejlighed i et skummelt hus med mærkelige mennesker i Daneskovs fine fortælling om at komme overens med sin skæbne.

Det nye hus viser sig at være befolket af afdøde, der forsøger at trække Cornelia og hendes mor til sig. Det er nemlig sådan, at de trives af de levendes sorg og ulykke. Først da Cornelia bliver venner med nørden i den nye klasse, Arthur, får hun talt ud om sine uhyggelige oplevelser, og sammen finder de en måde at komme genfærdene til livs på.

Det er en fin lille historie om det vigtige i at komme overens med sin skæbne, selv om alt ser sort ud. Cornelia savner sin far og har problemer med, at den unge kvinde, faren er flyttet sammen med, egentlig er meget flink, og kan man synes det? Det er heller ikke sjovt at starte på en ny skole uden sine gamle venner, så det kræver en indsats at holde de døde fra døren.

Det er en bog, der nok særligt vil tiltale yngre tweens og teenage-piger, der holder af et godt gys og/eller måske bøvler lidt med tilværelsen efter en flytning, forældrenes skilsmisse eller lignende.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Faustnummer
38628437
ISBN
9788702313161
Antal sider
94

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer