Bog

Godnat og sjov godt

Af (
2018
)

Anmeldelse

Godnat og sjov godt

04 okt.18

Ti små højtlæsningshistorier for store børnehavebørn og små skolebørn til fortræffelige samtaler ved sengetid.

Hvorfor dit og hvorfor dat? Spørge Jørgen findes stadig. I dag bør man ikke give ham smæk, man kan i stedet kvæle talestrømmen med Lars Daneskovs fine og hverdagsnære historier.

Det er ofte om aftenen, de største tanker og spørgsmål dukker op. Sådan er det hjemme hos os. Og sådan er det hjemme hos historiens Otto, som bliver lagt i seng med en fortælling, der tager udgangspunkt i nogle af hans mange spørgsmål.

Otto siger ikke så meget i løbet af dagen. ”Hvad har du lavet i børnehaven i dag?” kan man sige, og så svarer Otto: ”Ikke noget.” Sådan er det hver eneste dag. Lige indtil om aftenen, når Otto skal sove… Så skal dagens oplevelser og undren bearbejdes.
Er jeg en tøsedreng? Hvad laver kærester? Kommer man i fængsel, hvis man lyver? Keder hunde sig? Hvad laver kærester? Var jeg sød, da jeg var lille? Hvorfor må voksne spise slik, når børn ikke må.? Spørgsmålene er mange og gode, og andre tænkende tumlinger vil nikke genkendende til dem. Spørgsmålene besvares med en godnathistorie med meget på hjerte, og Otto kan falde i søvn med ro i sindet. 

Lars Daneskovs små godnathistorier er en fin lille mundfuld på sengekanten og en hyldest til fantasien og børns undren. Universet og stemningen kender vi fra hans serie om Anton og hans mor i Ostehuset. En anden populær godnathistorie i mange hjem.

Bogdetaljer

Forlag
Høst
Faustnummer
54641923
ISBN
9788763858656
Antal sider
143

Læs også

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer