Bog

Jeg fatter ikke de voksne!

Af (
2022
)

Anmeldelse

Jeg fatter ikke de voksne!

08 jun.22
AfJette Holmgaard Greibe
Skribent

Tredje bog i den fine serie om Bella, der er udarbejdet som en dagbog med fine og autentiske skriblerier og smukke illustrationer.

Bella er tilbage. Hendes liv er stadig svært, efter at hendes far og mor er blevet skilt. Faren bor i en lejlighed i Viby, og moren er flyttet til Ebeltoft, hvor Bellas mormor, morfar og moster også bor.

En dag, hvor Bella er hos sin far, opdager hun, at der er en lyserød tandbørste på badeværelset, og at der er lange lyse hår i hårbørsten! Hun er rasende og er sikker på, at det er Almas mor. Hende har Bellas far nemlig set nogle gange. Hendes far griner bare og afværger alle Bellas spørgsmål. Hendes mor skifter mellem at være glad for så at blive rasende over, at Bellas far ser Almas mor. En dag er hendes mor så vred, at hun giver Bella skylden, fordi Alma er Bellas veninde, og hun dermed har sørget for, at Almas mor har mødt Bellas far. De er tossede de voksne! Heldigvis har Bella sine veninder i klassen Mia og Katrine plus Alma, som hun også skater med. Så er der Sigurd – Ham er Bella blevet ret forelsket i. Og der er intet, der kan få problemer til at blive mindre, som en dejlig forelskelse.

Kirsten Ahlburg har fanget de mange følelser hos 13-årige Bella og troværdigt beskrevet hendes oplevelser i forbindelse med hendes forældres skilsmisse, venskaberne både hjemme hos far, hvor de gamle veninder bor, samt hos mor i Ebeltoft blandt nye venner og tæt på genstanden for Bellas forelskelse. Katrine Louise Jakobsen har illustreret bogen med collageagtige billeder, små noter med tegninger og illustrationer, der på fineste vis understøtter stemningen. 

Bogdetaljer

Forlag
Straarup & Co
Faustnummer
62366974
ISBN
9788775496655
Antal sider
59

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser