Bog

Små onde svin

Af (
2018
)

Anmeldelse

Små onde svin af John Kenn Mortensen

08 mar.18

Der er garanti for gåsehud, når mesterillustrator John Kenn Mortensen blænder op for et fabelagtigt Lolland-gys. Skræmmende god underholdning og herlig humor for horror-elskere.

Monstertegner John Kenn Mortensen sætter i ’Små onde svin’ ord på dit værste mareridt – manden med øksen – og iscenesætter et okkult gys, der bestemt ikke er for sarte sjæle. Nok er Lolland udkantsdanmark, hvilket forfatteren også spiller på, men i bedste Mortensen-stil får vinklen lige et twist og forvandles til helvedes forgård med svinske svin, uhyggelige dukker, mystiske skolebibliotekarer og en umage børne-band(e) ved navn Små onde svin.

13-årige Sebastian flytter til Lolland for at bo hos sin onkel Gunnar, da Sebastians mor bliver indlagt med et nervøst sammenbrud. Gunnar har købt en faldefærdig herregård, som han er i gang med at renovere. Kragenborg er et uhyggeligt sted fuld af mørke kroge, skræmmende kælderrum og en mystisk elevator, der har sit eget liv i de sene nattetimer. Der går mange rygter om stedets dystre fortid, og nu er det som om ondskaben rør på sig igen. Bag voldgravens tågebanker dukker en kæmpe trebenet gris op, og i nattemørket plages Sebastian af koldsvedsmareridt, hvor en mand med en gigantisk økse og tre grumme børn forfølger ham.

’Små onde svin’ er et fremragende gys, der vil fryde de lidt ældre børn, men bestemt også voksne horror elskere. John Kenn Mortensen leverer skræmmende god underholdning og forkæler læseren med delikate illustrationer, der forstærker uhyggen.

Bogdetaljer

Forlag
Høst
Faustnummer
53827985
ISBN
9788763851916
Antal sider
315

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer