Bog

5 minutter i godnat (Disneys Frost)

Af (
2019
)

Anmeldelse

5 minutter i godnat (Disneys Frost)

03 dec.19
AfLine Hoffgaard
Skribent

Korte, iskolde og magiske godnathistorier fra det velkendte og elskede Frost-univers.

Kan I heller ikke få nok af Disneys Frost-univers derhjemme, men savner måske lidt variation, så er her en samling af 12 korte godnathistorier om Anna, Elsa og alle de andre elskede karakterer fra Frost. Historierne er aflæggere af de to megasucceser filmene ’Frost 1’ og ’Frost 2’. Som titlen lover, så tager de blot 5 minutter at læse højt.

Den første historie i samlingen er en ultrakort opsummering af den første films handling, hvor man første gang stiftede bekendtskab med Frost-universet og søstrene Anna og Elsa. Det kan ærlig talt ikke lade sig gøre at opsummere filmens handling på så få sider og historien er derfor derefter. Men kender man ikke til Frost i forvejen, ja så ved man jo ikke hvad man går glip af og den første historie tjener her som en præsentation af universet og karaktererne.

I de andre historier tager Anna, Elsa og venner blandt andet på monsterjagt, redder en rensdyrkalv, fejrer tropisk fødselsdag for Olaf, holder pyjamasparty med indendørs sneboldkamp og babysitter troldeunger. I historierne er Anna og Elsa både små piger og unge vinder. Historierne er både hyggelige og har et element af spænding ligesom alt ender godt i det genkendelige Frost-univers med masser af sne og magi.
 

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Iben Falden
Faustnummer
46943422
ISBN
9788711914007
Antal sider
193

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser