Bog

Bedstefar med slag i

Af (
2019
)

Anmeldelse

Bedstefar med slag af Paul McCartney

04 jan.20

Tag med på magiske og vilde eventyr i hele verden med Paul McCartney, bedstefar og hans børnebørn.

Med bedstefars magiske kompas kan man rejse afsted på de sjoveste og farlige eventyr rundt omkring i hele verden. Sir Paul McCartney er forfatteren bag denne farverige godnathistorie for børn, der elsker historier fulde af magi, fart og spænding.

Bob, Tom, Lucy og Emma er på besøg hos bedstefar en kedelig gråvejsdag. De keder sig, men heldigvis finder bedstefar på råd, da han finder et magisk kompas og en stak postkort fra spændende steder. Bedstefar siger en magisk remse, som får kompasset til at snurre, og pludselig rejser de alle til det sted, som et af postkortene viser.

De er landet på en solrig strand med flyvefisk, som giver dem en flyvetur. Men der er også nogle krabber, som niver, og hurtigt må bedstefar svinge sit magiske kompas over et andet postkort, sige remsen og bringe dem til et nyt sted.

Børnene og bedstefar rejser også ud på præmien med heste, cowboys og vilde bøfler og en tur til alperne med køer, musik og farlige laviner. Til sidst er børnene trætte, og så ender de hjemme i bedstefars hus, hvor det er blevet sengetid.

'Bedstefar med slag i' er en spændende godnathistorie med farverige illustrationer, som med garanti vil sætte gang i fantasien og drømmene. Historien er sjov og underholdende, men har også momenter af fare, som skaber spænding.

Det er Paul McCarneys anden børnebog på dansk. En lille morsom detalje er, at bogens originaltitel er 'Hey grandude'. Så kan man tænke lidt over, hvad den titel mon minder om.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Gry Kappel Jensen
Graphic
Kathryn Durst
ISBN
978-87-406-5759-3
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer