Bog

Et sted i verden lige nu

Af (
2019
)

Anmeldelse

Et sted i verden lige nu af Gemma Wells

13 nov.19
AfJette Holmgaard Greibe
Skribent

Mindfulness for børn er meget populært. Denne bog er et smukt eksempel på, at det sagtens kan lade sig gøre.

Der sker virkeligt meget i et barns liv, og det hele går så hurtigt. Ofte er børn under et stort pres fra de er ganske små, både i institutioner, men også i deres fritid, med at skabe meningsfulde relationer og med at holde sig orienteret i verden. Gemma Wells skaber mindfulness for børn på en rigtig fin måde.

Bogen begynder: "Et sted i verden lige nu….sidder en abe i ly for regnen, der øser ned." Hver side starter derefter med "Et sted i verden lige nu….", og de fleste steder, man kommer hen, er i ude naturen, og alt er fyldt med kærlighed. Vi er både ude i skoven, ved og i havet, under jorden, men også inde i kroppen. Vi kommer desuden ind i et hoved, hvor tankerne bare flyder og ind i et hjerte, der slår regelmæssigt og rundt i kroppen. Bogen slutter med "Du er tryg, varm og elsket. Du har det præcis, som du skal have det". Smukt!

'Et sted i verden' er en bog, der opmuntrer til at styrke båndende mellem forældre og deres børn, samtidigt med at den introducerer selve kernen i mindfulness i en form for indvendigt eventyr. Den kan være en hjælp til at få børn til at slippe de negative og sørgelige tanker, der fødes i løbet af dagen. Med smukke illustrationer i klare, bløde farver og former, tager forfatteren både børn og deres voksne med på en indre rejse, der kan sikre en god og dejlig søvn.

Bogdetaljer

Forlag
Arvids
Oversætter
Karen Kristensen
Graphic
Gemma Wells
ISBN
978-87-93185-94-4
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser