Bog

Lille Pinds puttetid af Elvira Fragola

Af (
2019
)

Anmeldelse

Lille Pinds puttetid af Elvira Fragola

01 jun.19

En hjertevarm godnathistorie for de mindste om at finde ro og falde i søvn og om kærligheden mellem mor og barn og årstidernes skiften.

Historien handler om et lille pindsvin, som har svært ved at slippe dagen og falde i søvn. Billedbogen appellerer til børnehavebørn og kommer omkring det at afslutte dagen på en god måde og finde roen ved sengetid. Samtidig lærer man også lidt om de forskellige årstider i fortællingen.

Det er sengetid, men Lille pind kan ikke falde i søvn, fordi der sker for meget i hovedet. Så Pindemor foreslår det lille pindsvinebarn, at de kan sidde lidt og kigge på månen sammen. Her får de sig en snak om alt det, de glæder sig til at lave, når det bliver forår, sommer, efterår og vinter. Og endelig gaber Lille Pind og falder trygt i søvn.

Pindsvinet Lille Pind er den nyeste figur fra den danske illustrator og forfatter Elvira Fragolas hånd. Hun har oprindeligt skrevet godnathistorien til sit eget barn, og nu får alle andre små natteravne også glæde af den trygge, rolige fortælling og forfatterens fine  og klassiske akvarel-illustrationer.

 

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Graphic
Elvira Fragola
ISBN
9788740654875
Antal sider
48

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer