Bog

Forestil dig det

Af (
2017
)

Anmeldelse

Forestil dig det af Mark Janssen

06 nov.18

Smuk og enkel billedbog om fantasi, leg og glæden ved at lege sammen med nogen.

De to børn Niels og Sarah ligger og snakker. De synes begge, at de har haft en lidt kedelig dag, hvor der ikke rigtig er sket noget spændende. Eller er der alligevel det? Måske har deres dag slet ikke været så almindelig, som man først skulle tro.

Da de fortæller om deres dag til hinanden, fortæller Niels, at han har stået på hænder ovenpå hovedet af en stor tiger. Han har også været ude at svømme sammen med en hval og en masse farvestrålende fisk. Da han lige trængte til at hvile lidt, gjorde han det på snuden af en enorm krokodille. Men hvad har Sarah så i virkeligheden lavet? Hun har plukket et æble med hjælp fra en hel flok elefanter. Og fløjtet en sang, siddende på næbbet af en stor fugl, kaldet en tukan. Hen på eftermiddagen så hun en smuk sommerfugl sammen med en stor bjørnefamilie. Hvad mon de to venner kommer til at opleve, når de skal være sammen i morgen?

Teksten fortæller om glæden ved at lege sammen med nogen. Mark Janssens fantastiske illustrationer understøtter budskabet. Smukke udtryksfulde akvareltegninger i stærke farver skaber baggrunden for det drømmende univers. Utrolige kulørte illustrationer, der er bygget op om former og farver, giver liv til et mylder af morsomme og fantasifulde dyr.

Mark Janssen er hollandsk illustrator og kendt for sine varme, farverige og indbydende tegninger. Han har bidraget til over 300 bøger, og hans bøger er oversat til ti forskellige sprog. Hans fortælling om hverdagen er et dejligt bidrag til en snak om venskab, leg og fantasi og glæden ved at fortælle. 

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Oversætter
Gry Kappel Jensen
ISBN
978-87-406-1543-2
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer