Bog

Hilbert

Af (
2022
)

Anmeldelse

Hilbert

09 mar.22

Det er vigtigt at have gode venner, når man kommer i vanskelige situationer. Skøn lille billedbog for de mindste, som man bliver glad af.

En dag hvor Bob har været ude at handle, sender hans ven Hilbert en sms til ham, hvor der ikke står andet end: ”Hej Bob, kan du lige komme og hjælpe mig?”. Bob ringer til Hilbert, for at høre, hvad der er galt. Da Bob får fat på Hilbert, lyder Hilbert lidt mærkelig og kan ikke rigtig forklare, hvad det er, at han skal bruge hjælp til. Bob vil gerne hjælpe sin ven, men hele vejen over til Hilbert, spekulerer Bob på, hvad der mon er sket? Da han kommer hen til Hilbert, kan han med det samme se, hvorfor Hilbert har brug for hjælp.

Bárður Oskarsson er færøsk forfatter og illustrator, og hans underfundige minimalistiske billedbøger er virkelig fine. Hans udtryk er enkelt og bogen ’Hilbert’ er trykt på brunt papir, og figurerne er tegnet med hvid farve. Historien er kort, og efterlader frihed til fortolkning sammen med børn fra ca. 3 år om alt det forunderlige, der sker i bogen. Begge figurerne er tegnet af få streger, og på forsiden er Hilbert iført en kappe, der måske kan pege på, hvori hans vanskeligheder består.

Bogdetaljer

Forlag
Vild Maskine
Oversætter
Hugin Eide
Faustnummer
61932763
ISBN
9788772271965
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer