Bog

Et kram

Af (
2019
)

Anmeldelse

Et kram af Eoin McLaughlin og Polly Dunbar

10 feb.20
AfAnnie Christensen
Skribent

Det er ikke noget som et godt kram fra en god ven, men i denne hjertevarme billedbog savner både Pindsvin og Skildpadde nogen at kramme med.

Skildpadde og Pindsvin er i denne søde dyrefortælling så triste, at kun et kram kan hjælpe på deres humør. Problemet er bare, at det ikke er så let at få. Hverken Egern, Ræv, Frø, Kanin eller Grævling er villig til at dele kram ud, og de har alle sammen ret kreative undskyldninger for, hvorfor de ikke lige er klar på kropskontakt med de kontaktsøgende dyr. F.eks. er Egern lige nødt til at tælle alle sine tre nødder igen.

Hverken Skildpadde eller Pindsvin kan forstå, hvorfor der ikke er nogen, der vil kramme dem. Hver for sig søger de råd hos Ugle, der forsikrer dem om, at selvom de begge er en smule svære at kramme, så er der en ven til alle. De skal bare være tålmodige.

Bogen er bygget op som en vendebog, så samme historie fortælles fra enten Pindsvins eller Skildpaddes perspektiv afhængigt af, hvordan bogen vendes. I midten mødes de to heldigvis i et stort og varmt kram. Teksten er enkel, og de udtryksfulde, varme og humoristiske illustrationer skildrer på fineste vis de to ensomme dyrs rejse mod det kram, som de begge så inderligt mangler.

En fin historie fra 2 år og op - til gode snakke om at føle sig alene samt behovet for venskaber og et godt kram.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Camilla Schierbeck
Graphic
Polly Dunbar
ISBN
9788711918326
Antal sider
60

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser