Bog

Charles Darwins Arternes oprindelse

Af (
2019
)

Anmeldelse

Charles Darwins Arternes oprindelse genfortalt og illustreret af Sabina Radeva

06 okt.20

Darwins evolutionsteori formidles med smukke illustrationer og sproglig bearbejdning for børn og nysgerrige sjæle.

Det er en kæmpe fornøjelse at gå ombord i denne flotte billedbog, der er spækket med farverige tegninger og som i et letforståeligt sprog nedkorter ’Arternes oprindelse’ til et nænsomt bearbejdet format. Forfatteren har beriget originalen med nutidige videnskabelige opdagelser og skabt et værk, der på fremragende vis formidler den forholdsvise svære evolutionsteori for en yngre målgruppe fra ca. 6 år.

Børn er nysgerrige på alverdens emner, også naturvidenskab, og på dette område kan det være en smule svært at finde billedbøger med en interesseskabende formidling, som barnet selv kan kigge i, men som også fungerer som højtlæsning og samtale mellem barn og voksen.
Alt dette opfylder Sabina Radevas billedbog. Og mere til. For her får børn også mulighed for at lære om værdien af iagttagelse og observation og om, hvordan nysgerrighed på verden og den levende natur kan føre til spændende opdagelser. 

Forfatter og illustrator Sabina Radeva er grafisk designer og uddannet i molekylær biologi, og har stor interesse for projekter, der blander kunst og videnskab.
Disse forudsætninger gør Radeva til en særdeles kreativ formidler, der i bogen formår at forvandle noget meget komplekst til en levende historie om Darwin og hans revolutionerende studier og senere opdagelser på sin verdensrejse.

Bogdetaljer

Forlag
Albert
Oversætter
Luna Svane Rodriguez
ISBN
978-87-93752-11-5
Antal sider
60

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer