Bog

Biavlerens datter

Af (
2020
)

Anmeldelse

Biavlerens datter af Santa Montefiore

27 jul.20

En  fin og rørende feel good-roman om kærlighed på mange planer. 

Grace og Freddie bor i USA, men kommer oprindeligt fra et klasseopdelt England, hvor de tilhørte underklassen. Deres eneste barn, datteren Trixie, kender ikke meget til forældrenes fortid og lever livet som alle andre unge amerikanere uden hensyntagen til forældrenes lidt gammeldags holdning til, hvordan unge piger bør opføre sig.

Da Trixie møder den unge musiker Jasper, som er rejst fra England til USA for at slå igennem, er hun sikker på, at det er den helt store kærlighed. Selv da Jasper kaldes hjem til England på grund af broderens død, forbliver hun sikker i sin tro på, at han vil hente hende derover, når tid er. Grace er bekymret for Trixie, for hun ved mere, end hun har fortalt, om Jasper og hans familiebaggrund. Da Grace bliver alvorligt syg, er tiden inde til genforening og til at få gjort op med fortiden.

Det er mit første bekendtskab med forfatteren, men bestemt ikke mit sidste. Hun skriver enkeltstående romaner, og der er foreløbig udkommet fire på dansk, og jeg skal have læst dem alle. Bogen er velskrevet og fængslende, og jeg både græd og grinte med Grace og Trixie.

Der mangler ikke overraskelser i romanen, dem er der flere af undervejs, både store og små, og de gør, at man hele tiden lige er nødt til at læse et kapitel mere. Desværre er bogen alt for hurtig læst, men så er det dejligt, der er tre titler mere at gå i gang med.

Bogdetaljer

Forlag
Turbulenz
Oversætter
Poul Henrik Westh
Faustnummer
48426255
ISBN
9788771484083
Antal sider
380

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer