Bog

Midnatsrosen

Af (
2015
)

Anmeldelse

Midnatsrosen af Lucinda Riley

18 jun.15

Lucinda Riley har med ’Midnatsrosen’ skrevet en farverig, romantisk og meget underholdende roman. ’Midnatsrosen’ er perfekt sommerferielæsning!

Siden Lucinda Riley udkom med romanen ’Orkideens hemmelighed’ i 2010, har hendes bøger været en fast bestanddel af min læseliste. Hver gang jeg læser én af Lucinda Rileys romaner, bliver jeg suget ind i bogens univers – og glemmer hurtigt alt om tid og sted.

’Midtnatsrosen’ er ingen undtagelse. Igen blev jeg helt opslugt af bogens romantiske historie og var godt underholdt hele vejen igennem bogens 552 sider. Lucinda Riley tager i ’Midnatsrosen’ læseren med på en rejse gennem det 20. århundrede – fra de indiske maharajaers storslåede paladser til de statelige engelske herresæder.

Romanen handler om den indiske pige Anahita, der i 1911 møder den indiske prinsesse Indira og knytter et stærkt venskab til hende. Indira giver Anahita mulighed for at slippe ud af hendes families fattigdom. Anahita kommer med Indira til England, hvor hun møder Donald Astbury, der er arving til det smukke og afsidesliggende gods Astbury Hall.

Næsten et århundrede senere kommer Anahitas oldebarn, Ari Malik til Astbury Hall for at forske i sin oldemors historie. Her møder han skuespillerinden Rebecca Bradley – og sammen begynder de at grave i Astbury-slægtens mørke hemmeligheder.

’Midnatsrosen’ er en romantisk slægtsroman, som vil appellere til alle, der holder af at se ’Downtown Abbey’ eller læse romaner af Kate Morton. Lucinda Riley har skrevet en roman om kærlighed der trodser social stand, pligt, tid og sted. Det er en roman, som er perfekt at tage med i sommerhuset eller strandtasken i den kommende ferietid. 

Originally published by Anne Juul Andersen, Litteratursiden.

Bogdetaljer

Forlag
Cicero
Oversætter
Ulla Lauridsen
Faustnummer
51753887
ISBN
9788763838917
Antal sider
555

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer