Bog

En ny chance

Af (
2020
)

Anmeldelse

En ny chance af Alexandra Potter

24 maj.20
AfPia Bechmann
Skribent

Hjertevarm feel-good komedie om at gribe livet og finde modet til at indfri sine inderste drømme. Perfekt sommerlæsning og et sikkert hit til kærlighedshungrende læsere.

Alexandra Potter har skrevet endnu en skøn kærlighedsroman med de for forfatteren karakteristiske skæve karakterer, bittersød romantik og underfundig livsfilosofi tilført en lille portion magi. For hvad nu hvis?

Tess og hendes venner er sublim underholdning, når de igen og igen kommer ud i livets skæve situationer og må tackle verden på humoristisk vis. Samtidig er det en historie om at finde sig selv og modet til at indfri sine drømme i kærlighed og arbejdsliv. Et absolut must-read til alle der holder af en sjov og romantisk kærlighedsroman.

Da Tess’ kæreste Seb slår op, veksler hun mellem sorg og bittert raseri og gør sig mange tanker om, hvad hun kunne have gjort anderledes. På jobbet ser det heller lyst ud, for selv om Tess har et arbejde, er jobbet som personlig assistent for godmodige Sir Richard Blackstock langt fra hendes spidskompetence, og det hun virkeligheden drømmer om - at blive taskedesigner.

I en brandert nytårsaften ønsker Tess, at hun aldrig havde mødt Seb, og da hun vågner næste morgen, er alt forandret. Noget tyder på, at hendes ønske er gået i opfyldelse, men Tess indser snart, at nogle gange skal man være forsigtig med, hvad man ønsker sig.

Slip bekymringerne og lad dig rive med i denne herlige britiske komedie, som sender et vigtigt budskab om at leve livet og tro på sig selv, også når det går skævt og alting ser sort ud. Alle fortjener en ny chance, og selv små afveje kan sætte store forandringer i gang, og måske er de små puf netop hvad man har brug for, når man ikke selv kan finde modet til at følge sine drømme.

Læs ’En ny chance’ hvis du kunne lide bøger som ’Shopaholic’-serien, ’Bridget Jones’, ’Djævlen går i Prada’ og ’Mig før dig’.

Bogdetaljer

Forlag
NB Books
Oversætter
Nanna Birch
Faustnummer
48180558
ISBN
9788791955273
Antal sider
439

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser