Bog

9. november

Af (
2017
)

Anmeldelse

9. november af Colleen Hoover

21 feb.18

Findes den perfekte kærlighedsroman? Svaret finder du i 9. november, en åndeløst smuk fortælling om at gribe kærligheden og holde fast, især når livet gør allermest ondt.

Forfatternavnet Colleen Hoover er lig med super høj kvalitet indenfor kærlighedsgenren. Hun er garant for de fineste reneste kærlighedsfortællinger og ‘9. november’ lever til fulde op til forventningerne. Hoover giver endda det ekstra nøk, der skal til, for at trække romanen op på det exceptionelle og kvalitetsmæssige høje niveau, hvor kun de allerbedste forfattere i genren kan begå sig. Som altid bevæger forfatteren sig i krydsfeltet mellem skrøbelig kærlighed og identitetskonflikter med unge voksne i tyverne som hovedpersoner.

18-årige Fallon har kun få timer, før hun skal med flyet til New York for at forfølge drømmen om at blive skuespiller. Kort inden afrejse møde hun tilfældigt Ben, og skæbnen vil at de forelsker sig i hinanden på et splitsekund. Fallon kan dog umuligt opgive sin drøm for en fyr hun lige har mødt, hun har brug for tid til at finde sin egen vej og vælger at rejse. Ben accepterer, men inden de skilles, aftaler de at mødes på den samme dag de næste fem år, for at se om kærligheden kan bære.

’9. november’ er forfatterens fjerde udgivelse på dansk, men stadig har hun meget på hjerte. Hoover er en tilsyneladende uudtømmelig kilde til kærlighedsfortællinger med overraskende handlingstwists, der benhårdt slår ned på livets smertelige sider og forelskelser der går skævt. Det er stærkt, lækkert og vedkommende skrevet, og man venter i åndeløs spænding på forløsning og lykke. Bedst som man tror, at alt er godt, flår Hoover gulvtæppet væk under sine personer og efterlader et smerteligt kaos, der gør ondt langt ind i hjertet. Det er som et tveægget sværd: sindsygt god underholdning, men samtidigt hamrende ubarmhjertigt og hjerteskærende fortalt.

Bogdetaljer

Forlag
Lovebooks
Oversætter
Natasja Ejersbo Frederiksen
Faustnummer
53679064
ISBN
9788711568484
Antal sider
370

Tema

Tema

Romance

Det er på tide at tage romancelitteraturen seriøst. Dens evne til at udbrede læseglæde er ikke til at tage fejl af.
Læs mere

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer