Bog

Anton & farmor i det vilde vesten

Af (
2022
)

Anmeldelse

Anton & farmor i Det Vilde Vesten

18 nov.22

Brunstrøm og Christoffersens sjove historier for de 4-8-årige fænger både børn og voksne. Lad eventyret begynde med Anton og farmor!

Farmor har lyst til fredagsslik, også selvom det er onsdag. Den er Anton med på, men der er lige det problem, at de ingen penge har at snolde for. Farmor ved, at der findes en guldskat, som farfar engang efterlod i Det Vilde Vesten. Så på med cowboytøjet i farmors klædeskab og pludselig befinder de sig midt på hovedgaden i Tombstone. Lad eventyret begynde.

Hvis man skal finde en skjult guldskat og er lidt på herrens mark i det vilde vesten, kan det en god ide at spørge om vej. De møder røveren Billy The Kid og pelsjægeren Buffalo Bill. Og de må bygge verdens største slangebøsse for at kunne krydse Grand Canyon og kommer i en ”vandvittig” pistolduel med røverbanden De sorte masker for at få fingre i guldskatten.

Kan man bestille kakaomælk på en bar i Tombstone?
Er Billy The Kid I virkeligheden bare et lille pattebarn (i en Trip Trap højstol)?
Er ludo sjovere end poker?
Er det bedre at finde en skat fuld af guldkarameller end guldmønter, hvis man er lækkersulten?

Hvor må det være fantastisk at have en farmor som Antons - fuld af fantasi og altid klar på leg. Og tænk sig at kunne lave sjove børnebøger, som både fænger hos børn og voksne. Det er ikke uvæsentligt at nævne, at højtlæsningen bare bliver en tand sjovere med alle de sjove indlagte referencer, som kun voksne vil opfange. Jeg var meget begejstret for Anton og farmor på havets bund, og nu har Sallys far-duoen Brunstrøm og Christoffersen leveret igen. Denne historie føles knapt så lang, men er helt i samme ånd, humoristiske tone og tempo.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Faustnummer
62961589
ISBN
9788727002910
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer