Bog

Bogen der hellere ville være en badevægt

Af (
2022
)

Anmeldelse

Bogen der hellere ville være en badevægt

17 jan.22

Tænk sig hvis man kunne være alt muligt andet end en bog! Sjov og skør bog inviterer læseren til at lege med og blive en aktiv del af fortællingen.

Måske er det blevet lidt kedeligt at læse en bog fra start til slut hjemme hos jer? Så snup denne sjove og gakkede bog, som insisterer på at hive læseren med på sjov og ballade gennem forskellige sjove aktiviteter undervejs.

Bogen kan anbefales til børnehavebørn, der godt kan lide en anderledes læseoplevelse, men overvej lige om det nu også er lige før sengetid, I skal læse bogen, da historien om noget ikke er søvndyssende, og de sjove aktiviteter tager tid at komme igennem. Bortset fra det så er der garanteret masser af underholdning og grin, når man først får åbnet denne bog!

Historien handler kort og godt om en bog, som er træt af at være bog, så den finder skiftevis på at være en badevægt, zoologisk have, vaskemaskine, computer, brætspil, skæg (på en mand), ketsjer, racerbane og meget andet. For hver ny ting, bogen forvandler sig til, inviteres læseren til aktivt at deltage. Når bogen fx forvandler sig til en zoologisk have, kan læseren finde sine egne dyr frem og sætte dem ind i indhegningerne i zoologisk have. Man kan også veje sig (i fantasien) ved at stille sig op på bogen, og når den har forvandlet sig til et skæg, kan man selv afprøve forskellige typer skæg, der er tegnet rundt langs kanten ved at holde bogen op foran ansigtet. Der er også en labyrint, man skal finde igennem og et brætspil, man kan spille med blot én terning og et par brikker.

Er denne bog et hit, kan I næste gang prøve Bogen der ikke ville læses, som også byder på et par sjove overraskelser og masser af ballade undervejs.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Faustnummer
61959254
ISBN
9788727003054
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer