Bog

Det meget meget meget farlige monster

Af (
2020
)

Anmeldelse

Det meget meget meget farlige monster af Rebecca Bach-Lauritsen

05 jan.20

Hvis man er et stort og farligt monster, er det vigtigt, at alle bliver bange for en. Men hvad nu, hvis ingen bliver bange, er man så stadig et rigtigt monster?

Det meget meget MEGET farlige monster mener selv, at det er rigtig farligt, hvilket det prøver at overbevise en lille dreng om. Drengen er slet ikke bange for monsteret, selvom det både viser, at det har blod under neglene, slim mellem tænderne og ondskab malet i øjnene.

Det eneste drengen er bange for, er den edderkop, der firer sig ned fra loftet. Da monsteret ser, at drengen er bange, griner det højt og æder ham i en mundfuld. Heldigvis finder drengen kontakten med lys inde i maven på monsteret, og da lyset er tændt derinde, er der simpelthen noget så hyggeligt. Monsteret mener, at det er derfor, at ingen er bange for det. Fordi det er alt for hyggeligt indeni. For at hjælpe monsteret, bliver de enige om, at drengen skal lave en masse rod inde i monsterets mave. Vælte lænestolen, flå malerier ned fra væggene og smadre potteplanterne. 

Det er en meget sød og sjov bog, der fortæller om, at noget af det allervigtigste i verden er at have gode venner. Forfatter Rebecca Bach-Lauritsen er rigtig god til at vise sympati for dem, der har det svært, også blå monstre. Charlotte Pardi er en virkelig dygtig illustrator og står bag de meget meget MEGET nuttede og næsten skræmmende monstertegninger.

Bogdetaljer

Forlag
Høst
Graphic
Charlotte Pardi
ISBN
978-87-638-6154-0

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer