31 jan.18

Bogliste

Analyser fra 2010-2015

Bøger på listen

Politisk roman

Af Lone Aburas

Politisk roman

Robert er blevet politisk bevidst og vil huse en illegal indvandrer. Aburas kiler den politiske debat og stillingtagen (eller mangel på samme) ind mellem aftensmaden og vasketøjet.
Læs mere

Sten, saks, papir

Af Naja Marie Aidt

Sten, saks, papir

Thomas' far er død og ved oprydningen finder han et papir med oplysninger, der sætter familien under pres.
Læs mere

Beskyttelseszonen

Af Henrik Andersen

Beskyttelseszonen

I 'Beskyttelseszonen' tager Henrik Andersen to oversete emner i skønlitteraturen op: DDR, stasi og fodbold, men også emner som død, hemmeligheder og drømme for familien er i…
Læs mere

Og tilsidst går verden under

En århundrede lang fortælling med kvinden Louise og en lysning ved vandet i centrum. En fin fortælling om tid, arv og miljø som efterlader læseren tankefuld.
Læs mere

Et eventyr

Af Jonas T. Bengtsson

Et eventyr

En blid og barsk, eventyrlig og socialrealistisk roman om forholdet mellem en dreng og hans far set fra barnets synsvinkel.
Læs mere

Bombaygryde

Af Jens Blendstrup

Bombaygryde

Jens Blendstrup tegner i 'Bombaygryde' et skævt, komisk, surrealistisk og lidt grotesk portræt af Leif og hans udvikling og modning gennem hans tid som soldat.
Læs mere

Det du mister

Af Lisbeth Brun

Det du mister

'Det du mister' af Lisbeth Brun er sprogets afdæmpede vuggen gennem sorgfulde landskaber, der er fyldt med alt det, der mistes.
Læs mere

Mitose

Af Kristian Byskov

Mitose

Kristian Byskovs prisvindende debutroman 'Mitose' er en fortumlet sci-fi-sump af kroppe, der tilpasser sig en ny virkelighed.  
Læs mere