Bog

Går vaskebjørne tidligt i seng?

Af (
2019
)

Anmeldelse

Går vaskebjørne tidligt i seng? af Svenja Ernsten

05 jan.20

Spændende og smuk fagbog giver svar på elementære og særdeles underholdende spørgsmål fra dyrenes verden.

'Går vaskebjørne tidligt i seng?' er en særdeles smuk bog, som tager udgangspunkt i forskellige spørgsmål for eksempel om, hvor dyrene bor. Derefter tages læseren med rundt i skoven og hører om boformen hos både sneglen, myrerne, bæverne osv. Med udgangspunkt i et spørgsmål til læseren, omkring hvordan man selv bor, kan man benytte sin egen begrebsverden til at tænker over, hvordan dyrene holder varmen, spiser og drikker.

I forhold til tandhygiejne har krokodiller intet at spekulere på , da deres tænder sidder så langt fra hinanden, at der næsten ikke kan sidde noget fast imellem dem. Katte æder ofte deres legetøj, så det er ikke så smart at være mus og lege med dem. Et godt råd er at holde sig fra flodheste, når de laver lort. Alle spørgsmål om dyreadfærd er sammenlignet med menneskets adfærd.

Forfatter Svenja Ernsten har flere udgivelser bag sig, men denne serie er hendes første, der er oversat til dansk. Illustrator Tobias Pahlke er eminent til at tegne virkelighedstro dyr i smukke farver, og bogen er lavet, så den er enormt let at finde rundt i.

Bogdetaljer

Forlag
Lamberth
Oversætter
Torben Lamberth
Graphic
Tobias Pahlke
ISBN
978-87-7161-691-0
Antal sider
29

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer