Bog

Solen er også en stjerne

Af (
2017
)

Anmeldelse

Solen er også en stjerne

19 nov.18

Sød kærlighedshistorie om forelskelsens magi. Yoon skriver ungdomsdramaer, som udover en emotionel rutschebanetur også vækker stof til eftertanke og udvider læserens horisont.

Siden hendes far blev arresteret for spirituskørsel, har jamaicanske Natasha søgt alle muligheder for, at hun og familien kan få lov at blive i USA. Familien har levet som uregistrerede immigranter, men er nu blevet udvist af landet. På den sidste dag inden udvisningen møder hun Daniel, som er på vej til et optagelsesinterview ved Yale. De to bliver straks tiltrukket af hinanden, og gennem forskellige synsvinkler fortælles en historie om kærlighed ved første blik og mulighederne for leve sine drømme ud i livet.

Både Natasha og Daniel er under pres fra deres familier, men på forskellige måder. Daniels forældre er emigreret fra Korea og forfølger den amerikanske drøm gennem deres søn. Forventningerne til hans fremtid som læge er store, men Daniels drømme går i en anden retning. Natacha kæmper intenst for legalt at kunne blive boende i USA, det er her hun er vokset op, og det er her at fremtiden ser lysest ud. På en enkelt dag flettes de unges skæbner sammen og ændrer deres liv.

Skæbnen kan spille os et pus og vende op og ned på vores liv, selv på det mest ubelejlige tidspunkt. Men kigger man nøjere efter og zoomer ud, opdager man måske, at man hver især er en del af noget større, som et kort af livsgnistrende stjerner, der lyser klart på himlen på vej mod en fremtid med uendelige muligheder.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Lea Carlsen Ejsing
Faustnummer
52853184
ISBN
9788711563885
Antal sider
362

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer