Bog

Forbandede kærlighed

Af (
2016
)

Anmeldelse

Forbandede kærlighed af Colleen Hoover

14 jun.16
AfPia Bechmann
Skribent

Sommerens must-read! En vild og smertelig kærlighedsroman som vil tage dig med storm.

Jeg har fået en ny yndlingsforfatter. Colleen Hoover. Og nye yndlingsord: forbandede og kærlighed. Okay, nu er jeg lidt ovre i nogle referencer til bogen, som kræver at man har læst den, men den bog åd mig med hud og hår. ’Forbandede kærlighed’ er en betagende smuk kærlighedshistorie, der formåede at rive mit hjerte i stykker for derefter at samle det igen – næsten da. Det er historien om pigen, der møder en fyr, som åbenlyst gemmer på en stor smerte med rod i fortiden. Pigen er 23-årige Tate som midlertidigt flytter ind hos sin bror, piloten Corbin, indtil hun har fundet job og egen lejlighed i San Francisco. 26-årige Miles er nabo til Corbin og naturligvis også uddannet pilot. Lækker pilot. Tate og Miles er straks tiltrukket af hinanden, men Miles holder sig på følelsesmæssig lang afstand. Det holder åbenlyst ikke længe, men Tate fornemmer tydeligt, at der er en distance imellem dem. Miles sætter to regler. Regel nr. 1: Stil ikke spørgsmål om min fortid. Regel nr. 2: Forvent aldrig en fremtid. Men hvor står Tate i forholdet til en fyr, som ikke vil elskes?

Indtil nu har ’Mig før dig’ af Jojo Moyes samt Young Adult romanen ’Anna og det franske kys’ af Stephanie Perkins været mine absolutte favoritter i kærlighedsgenren. Nu er der ingen tvivl om at ’Forbandede kærlighed’ er med i opløbet. I øvrigt er det Colleen Hoovers niende roman, men den første som er oversat til dansk. Bestseller forfatteren bevæger sig med denne roman over i New Adult genren, som er kendetegnet ved at være lidt mindre uskyldig (tør siges) og med personer som er i starten af tyverne og derfor mere modne og med jobs og karriereplaner.

Har du kun plads til én eneste roman i strandtasken, og er du en sucker for en god kærlighedshistorie er ’Forbandede kærlighed’ ganske enkelt sommerens roman!

 

Bogdetaljer

Forlag
Lovebooks
Oversætter
Laura Konradi Brodersen
Faustnummer
52387035
ISBN
9788711542200
Antal sider
372

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser