12 apr.21

Bogliste

Klassiske tegneserier og graphic novels

Bøger på listen

Elverfolket : Ulverytterne og solfolket

Episk fantasy-fortælling om elverfolket og deres kampe i en verden, der har afvist dem. Samlet udg: Ulverytterne, Sorgs ende, Rivalerne, Ulvesangen, Den sidste prøve.
Læs mere

Den store Asterix

Af René Goscinny og Albert Uderzo

Den store Asterix

Albert Uderzo, en af de to skabere bag den franske tegneseriefigur Asterix, er gået bort. I en række flotte samlealbum med masser af illustreret ekstramateriale,…
Læs mere

Tintin på månen

Gedigen jubilæumsudgivelse med rigeligt med falden på halen komedie, der nok fungerer i stribeform, men bliver lidt anstrengende i et helt (dobbelt)album.
Læs mere

Blueberry - de samlede eventyr

Af Jean-Michel Charlier

Blueberry - de samlede eventyr

Genudgivelse i flot udstyr giver en grundig introduktion til den franske fødsel og den danske historie. Det er bare med at glæde sig til de kommende otte bind.
Læs mere

Rejsen til Saturn

Af Claus Deleuran

Rejsen til Saturn

Hvis man taler om tegneserier med klassikerstatus, er der ingen tvivl om, at Rejsen til Saturn hører til i denne kategori. Historien om rumekspeditionen er grov, satirisk og…
Læs mere

Gavrilo Princip

Af Henrik Rehr

Gavrilo Princip

Henrik Rehrs grafiske fortælling om manden, der fik Europa til at eksplodere, er indlejret i en foruroligende, skraveret dunkelhed.
Læs mere

Den vilde fest

Af Joseph Moncure March

Den vilde fest

Barsk fortælling om USA i 1920’erne, hvor mange måtte kæmpe hårdt for lykken, er en fascinerende historie på vers, der hylder mottoet Lev stærkt, dø ung! Graphic novel efter…
Læs mere

Tema

Tema

Tegneserier og graphic novels

Vi belyser mangfoldigheden inde for tegneserier og graphic novels og sætter gennem en række anmeldelser, analyser og artikler ord på, hvad de flotte grafiske udgivelser kan.
Læs mere