Anmeldelse

Godt brølt, lille løve! : en dreng og hans dyrejeg

23 jul.21

Rimet historie om fantasi og leg er en blandet fornøjelse.

En lille dreng gider ikke gøre, som hans mor siger. Derfor leger han, at han er forskellige dyr, så han selv kan bestemme.
'Godt brølt, lille løve' er en historie om en snarrådig dreng (og hans mor) for de 3-4-årige om fantasi og leg, hvor ideen er sød, men udførelsen efterlader noget tilbage at ønske.

Det er sjovere at lege end at gøre de ting, ens mor siger, man skal. Derfor finder en dreng på at lege, han er forskellige dyr, for de kan slippe afsted med det meste, tænker han. Først er han en kænguru, der hopper rundt. Men så finder mor på, at kænguruen kan hjælpe med at bære varer i sin pung i supermarkedet. Man kunne også lege man er en løve, for den behøver ikke spise grøntsager. Den er mor med på, men løver sover udenfor om natten. Det er måske lidt for uhyggeligt, tænker drengen og finder på at forvandle sig til et andet dyr.

Historien handler om selvstændighed, fantasi og leg og præsenterer samtidig forskellige dyrs egenskaber. Der bruges gentagelser, og historien er fortalt på rim. Det falder ikke altid lige heldigt ud med oversatte bøger på rim, og det mærkes desværre nogle steder i denne historie, der er oversat fra tysk. Rimenes rytme flyder ikke let under oplæsningen, og sproget virker indimellem knudret. Historiens billedside er sjov og kær, og temaet omkring fantasi og leg er fint og kan motivere til at bruge sin fantasi og lege, man er forskellige dyr.

Bogdetaljer

Forlag
Lamberth
Oversætter
Lena Lamberth
Faustnummer
39263165
ISBN
9788772242866
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer