Bog

Dig & alt derefter

Af (
2020
)

Anmeldelse

Dig og alt derefter af Ginger Scott

02 nov.20

Andet bind i collegeromance-serien er lige så bevægende, varm og humoristisk som den første.

Den nyeste bog i McConnell-trilogien er hvis ikke bedre, så mindst lige så god som seriens første. Hvor vi i ’Grib mig’ fik historien om den unge pige Rowes vej til kærlighed, får vi i ’Dig og alt derefter’ hendes værelseskammerat Cass’ historie, der er lige så bevægende, varm og humoristisk.

Cass glæder sig til at starte på college på McConnell, hvor hun heldigvis ikke kender andre end sin tvillingesøster. Her kan hun nemlig starte på en frisk og flygte fra et rygte som løs på tråden og en kvalmende medlidenhed medført af hendes diagnose dissemineret sklerose (MS). Da hun møder Ty Preeter slår det dog gnister fra første øjekast, og de bliver hurtigt kærester. Ty kender til alt om at skulle håndtere en hård skæbne og folks medlidenhed, da han sidder i kørestol efter en tragisk ulykke som 16-årig, der smadrede hans baseballdrømme. Samtidig er Ty hendes personlige træner og den, der får hende i gang med at spille fodbold igen. Men alting har en pris og fortiden har det med at stikke hovedet frem på de mest ubelejlige tidspunkter.

Ginger Scott har totalt styr på at skrive en god og dejligt romantisk historie, hvor personerne træder tydeligt frem og får læseren til at holde af dem på godt og ondt. Det er altid interessant at læse serier, der skifter hovedpersoner, men hvor man stadig kan følge tidligere hovedpersoner fra et andet perspektiv. Og vi slipper ikke Cass helt i seriens afsluttende bog, hvor man kan glæde sig til at lære hendes tvillingesøster, Paige, lidt nærmere at kende. Jeg glæder mig i hvert fald.

Bogdetaljer

Forlag
Palatium
Oversætter
K.L. Berger
Faustnummer
48773028
ISBN
9788772310244
Antal sider
321

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer