Profil
AfMetteline Lykke Rasmussen

Medlem i

6 år 5 måneder
Jeg er begejstret for ord, jeg er vild med litteratur, jeg kan ikke få nok af gode bøger. Jeg er bibliotekar ved International School of Billund, og jeg deler ud af min bogbegejstring til både børn, unge og voksne altid, alle steder.

Anmeldelser af Metteline Lykke Rasmussen

Minimund

Historien om en dreng, som har brug for at finde sin stemme for at sige fra overfor de dumme møgunger i klassen, er en god ide. Desværre er den blevet tynd og klichéfyldt.

Forår

Smuk og rørende fortælling om håb og om, hvor meget vi har brug for hinanden på tværs af de grænser, der sættes op for os og de mure, vi selv bygger.

Vinter

Andet bind i Ali Smiths årstidskvartet er en intens nydelse. En fabulerende roman, med skarpe satiriske betragtninger og flydende, næsten lyriske, indre monologer.

Idioten

Batumans debutroman er vidunderlig og finurlig. På trods af sine åbenlyse referencer til Dostojevskij og andre værker bliver den aldrig prætentiøs eller tør. 

Snagebogen

Snagebogen er oplagt til en snak om, at ingen af os er perfekte, og at vores forskellige personligheder gør os interessante. Illustrationerne løfter bogen helt derop, hvor den…

Efterår

Ali Smith springer frem og tilbage i tiden i denne bevægende og legende roman om venskab, politik og den første kvindelige pop art-kunstner i Storbritanien.