Bog

Den grimme ælling

Af (
2018
)

Anmeldelse

Den grimme ælling af H. C. Andersen

13 nov.19

Eventyret om den grimme ælling er tidløst og henvender sig til både børn og voksne. Her i en billedbogsudgave, hvor også de mindste kan være med.

Forlaget Carlsen har udgivet en række kendte og klassiske eventyr i serien ’Mine første eventyr’. Bøgerne er udformet som billedbøger, der henvender sig til de 2-4 årige. Der er ikke så meget tekst, men mange billeder, og bogen er derfor hurtig at læse, men der er masser at snakke om.

Jeg læste 'Den grimme ælling' for mine børn, og det velkendte eventyr holdt dem begge fanget hele bogen igennem. Vi kender alle eventyret om den meget grimme ælling, der ikke ligner de andre og ikke hører til nogen steder og må så grueligt meget igennem, før den finder frem til nogen, der ligner den selv og tager godt i mod den. Det er et hurtig læst lille eventyr, men der er meget, man kan snakke med børnene om. De største forstår fint eventyrets moraler om, at det ikke er alle, der ligner en selv, at ikke alle har et hjem eller en familie, og at det kan være svært at finde venner. De mindste kan derimod få glæde af de søde illustrationer og de mange mennesker og dyr, som ællingen møder på sin vej, bl.a. katte, hunde, høns og ænder.

En oplagt godnathistorie.

Bogdetaljer

Secondary title
Mine første eventyr
Forlag
Carlsen
Graphic
Bodil Bang Heinemeier
ISBN
978-87-11-69262-2
Antal sider
44

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer