Bog

Tornerose (Bernadette Watts)

Af (
2019
)

Anmeldelse

Tornerose af Brødrene Grimm

07 aug.19

Bernadette Watts magiske tegninger er balsam for sjælen i denne rigt illustrerede udgave af Grimms eventyr om Tornerose.

Med denne bog i hånden er det en sand fornøjelse at læse og genlæse et af Brødrene Grimms mest elskede og velkendte eventyr.

Allerede fra forsiden udstråler billedbogen kunstnerisk kvalitet og fortælleglæde, og det fortsætter gennem bogens farvestrålende illustrationer, som detaljerigt fylder siderne til glæde for læseren, barn som voksen.

Da den trettende fe ikke bliver inviteret til kongens fest for at fejre prinsessens fødsel, forbander hun Tornerose. Når pigen fylder 15 år, skal hun stikke sig på en ten og dø. Heldigvis har den tolvte fe endnu ikke givet sin gave til prinsessen og mildner forbandelsen. Pigen skal ikke dø, men falde i søvn og sove i hundrede år.

Feens forbandelse går i opfyldelse. Hundrede år er gået, og i denne tid er der vokset en gigantisk tjørnehæk op omkring slottet, hvor alle ved hoffet er faldet i en dødlignende søvn. Netop på denne dag, hvor en fremmed prins dukker op, blomstrer tjørnehækken med roser, hvor der før var torne.

Resten af historien kender du sikkert. Prinsen og Tornerose bliver gift og lever lykkeligt til deres dages ende.

Bernadette Watts har på smukkeste vis illustreret en række eventyr, som på dansk omfatter 'Askepot', 'Rapunsel', 'Den lille Rødhætte' og 'Tornerose'.

Bogdetaljer

Forlag
Turbine
Graphic
Bernadette Watts
ISBN
9788740653175
Antal sider
32

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer