Anna, Elsa og den hemmelige flod

Bog

Anna, Elsa og den hemmelige flod

Af (
2020
)

Anmeldelse

Anna, Elsa og den hemmelige flod af Andria Warmflash Rosenbaum

10 jan.20

Med denne selvstændige historie baseret på Frost 2 er der garanteret underholdende godnatlæsning for Frost-fans.

Eventyret om Anna og Elsa fortsætter med denne nye historie inspireret af Disneys film 'Frost 2'. Man behøver ikke have set filmen for at blive opslugt af historien i denne spin-off, hvor Anna og Elsa tager på eventyr om natten for at finde en hemmelig flod. Billedsiden er flot, men historien er lidt tynd. Dette upåagtet vil historien være et sikkert hit hos Frost-fans fra 4 år.

Anna og Elsas mor synger en godnatsang ved sengetid om en hemmelig hvid flod, som gemmer på svar om fortiden. De to søstre kan ikke falde i søvn, så de sniger sig ud om natten for at lede efter floden. De ser et lysende skær inde i skoven, men det er blot et lille vandløb. Så får de øje på noget andet lysende i natten og går videre. Da det er ved at blive morgen, har de stadig ikke fundet floden, og måske har det hele bare været en drøm?

Historien forekommer lidt uforløst, og det er i højere grad gensynet med Anna og Elsa, som gør den læseværdig. Den vil unægteligt vække begejstring hos Frost-fans med sin flotte og genkendelige billedside. Kort sagt en flot illustreret og underholdende godnathistorie med en invitation til at tage på en drømmerejse ind i Frosts magiske univers nok engang.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Christian Bach
Graphic
: Denise Shimabukuro, Maria Elena Naggi
ISBN
978-87-11-98118-4
Antal sider
36

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelse
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer