Bog

Fuld af liv - Natasja

Af (
2020
)

Anmeldelse

Fuld af liv - Natasja af Vibe Termansen (Illustreret af Rikke Bisgaard)

16 jan.20

Natasja i børnehøjde. En virkelig fin portrætbog om Natasja, der beskriver hendes alt for korte, men meget spændende liv. Bogen er flot illustreret af Rikke Bisgaard og indeholder meget humor og spændende fakta.

Dette er historien om pigen Natasja, der kom alle steder fra. Født og opvokset på Islands Brygge på Amager med en dansk mor og med en far fra Sudan. Hendes ferier tilbragte hun ofte i Sverige hos sin mormor, og da hun blev ældre, tog hun flere gange til Jamaica, fordi hun elskede reggaemusik.

Hun elskede at lege og være barn, men havde samtidigt travlt med at blive stor. Nok mest fordi hun hadede, at nogen skulle bestemme over hende. Særligt kom dette til udslag i en episode, hvor hun som 5-årig gav sin mors kæreste en lussing for at spænde hendes sikkerhedssele. Den var heller ikke spændt, da hendes chauffør kørte galt med hende på Jamaica flere år senere.

Natasja elskede dyr og fik en dag sin egen hest, som hun gik gennem ild og vand for at passe. Denne kærlighed til dyr var også årsag til, at hun i nogle år levede af at være galopjockey.

Hun elskede også at synge, men hendes liv havde mange skyggesider, så selvom hun arbejdede med det, hun elskede, var hendes ”dæmoner” aldrig i ro.

De fleste voksne vil elske at læse denne bog med deres barn.

Bogdetaljer

Forlag
Gads Børnebøger
Faustnummer
47785022
ISBN
9788762733763
Antal sider
50

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer