Bog

Carl er gavmild

Af (
2018
)

Anmeldelse

Carl er gavmild

08 okt.18

Jessen og Bartholin har nu også lavet Carl-bøger for de mindste elefantfans. De umiddelbare og tankevækkende fortællinger er i øjenhøjde med de alleryngste læsere.

Elefanten er mange børns yndlingsdyr. ’Carl er gavmild’ er fjerde bog i serien af bøger for de mindste elefantelskere, og selv om han har store ører og en snabel, er han som børn er flest. I denne bog handler det om at give gaver, noget der på samme tid er både rart og svært. Denne dobbelthed formidles på fineste vis, da Carl hænger med snablen efter at have foræret sin løvebamse til mor.

Ida Jessen og Hanne Bartholin har tidligere udgivet seks bøger om Carl for lidt større børn. Duoen formår at indfange børns tanker og mange genkendelige situationer og dramatiske scener fra børnefamiliens hverdag. Som voksen oplæser er der også meget at komme efter og grine af, for de voksne i Carls verden er ikke altid lige gode til at lege eller til at læse Carls følelser i deres egne travle hverdag. Det er ikke belærende, men humoristisk og tankevækkende.

Giv en Carl-bog til én du holder af, selv om du måske fortryder, fordi du hellere ville have beholdt den selv. 

Bogdetaljer

Forlag
Høst & Søn
Faustnummer
9788763858908
ISBN
978-87-638-5890-8
Antal sider
32

Læs også

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer