Profil
AfTina Brødsgaard Andersen

Medlem i

12 år 3 måneder
Tidligere temaredaktør på Litteratursiden og kulturformidler Vejle Bibliotekerne

Seneste anmeldelser af Tina Brødsgaard Andersen

Kensington

Sex, død og dæmoner svæver rundt mellem hinanden i Rasmus Svarres ambitiøse grafiske fortælling, som sætter sin læser på en prøve i en leg med at finde orden i kaos.

Flex death

Lyrisk kortprosa der i en flydende bevidsthedsstrøm indfølt og lavmælt blander fragmenter af erindring, hverdagsliv og metapoetiske overvejelser over erindring, skrift og kunst.
q

Andet indhold af Tina Brødsgaard Andersen

 • Tema

  Forestillinger om kærlighed

  Litteraturen har til alle tider været med til at skabe forestillinger om, hvad kærlighed er - forestillinger som ikke altid står mål med virkeligheden.
  Læs mere
 • Artikel

  Dansk litteratur i 30’erne

  30’erne – en skabende periode

  Danmark og resten af verden befandt sig i en økonomisk krise i 1930’erne. På den kulturelle og kunstneriske front havde krisen dog på ingen måde en lammende effekt for lille Danmark.

  Læs mere
 • Tema

  Bevægelser og vandringer i litteraturen

  Bevægelsen. Det at flytte sig fra et sted til et andet skaber paradoksalt nok en indre ro. I litteraturen er den fysiske bevægelse derfor ofte forbundet med en mental rejse. Tag med på en tur i tid, sted og indre bevægelser – men der er ingen garanti for ikke at fare vild.
  Læs mere
 • Blog

  Tegneserier er også litteratur


  De læsere, der ikke udelukkende er til ord tager tegneserier og graphic novels sig kærligt af og bidrager med en lige så vigtig forståelsesramme af livet som den traditionelle roman. For det er det læsning kan – uanset om den foregår alene i ord eller i samspil med billeder.

  Læs mere