Profil
AfTina Brødsgaard Andersen

Medlem i

15 år 3 måneder
Tidligere temaredaktør på Litteratursiden og kulturformidler Vejle Bibliotekerne

Anmeldelser af Tina Brødsgaard Andersen

Kensington

Sex, død og dæmoner svæver rundt mellem hinanden i Rasmus Svarres ambitiøse grafiske fortælling, som sætter sin læser på en prøve i en leg med at finde orden i kaos.

Flex death

Lyrisk kortprosa der i en flydende bevidsthedsstrøm indfølt og lavmælt blander fragmenter af erindring, hverdagsliv og metapoetiske overvejelser over erindring, skrift og kunst.

Indhold af Tina Brødsgaard Andersen

 • Tema

  Forestillinger om kærlighed

  Litteraturen har til alle tider været med til at skabe forestillinger om, hvad kærlighed er - forestillinger som ikke altid står mål med virkeligheden.
  Læs mere
 • Blog

  Tegneserier er også litteratur

  De læsere, der ikke udelukkende er til ord tager tegneserier og graphic novels sig kærligt af og bidrager med en lige så vigtig forståelsesramme af livet som den traditionelle roman. For det er det læsning kan – uanset om den foregår alene i ord eller i samspil med billeder.
  Læs mere
 • Artikel

  Hvad er en graphic novel?

  Med graphic novels ved man aldrig helt, hvad man kan forvente, når man åbner en af de flotte, tykke bøger. Ikke desto mindre lokker de med deres leg med ord og billeder.
  Læs mere
 • Artikel

  1940’ernes litteratur

  Kun få måneder inde i 1940’erne brød 2. Verdenskrig ud i Danmark, og krigens udbrud prægede ikke bare den danske befolknings hverdag, men den satte også en brat stopper for den sprudlende kreativitet og kunstneriske iver, som mellemkrigstidens kulturliv havde været tydeligt præget af.
  Læs mere
 • Artikel

  Dansk litteratur i 30’erne

  30’erne – en skabende periode

  Danmark og resten af verden befandt sig i en økonomisk krise i 1930’erne. På den kulturelle og kunstneriske front havde krisen dog på ingen måde en lammende effekt for lille Danmark.

  Læs mere