Bog

Ringo må ikke være en bangebuks

Af (
2023
)

Anmeldelse

Ringo må ikke være en bangebuks

03 aug.23
AfLine Hoffgaard
Skribent

Hvem er den største bangebuks – Ringo eller far? Endnu en sjov historie om Ringo og far, som får sin egen dobbeltmoral at mærke.

Man skal passe på med at opfordre eller forvente noget af sit barn, man ikke selv gider eller tør. I den tredje historie om Ringo udstilles fars hykleri og dårlige undskyldninger endnu engang.

Det er lørdag og efter at have daset på sofaen synes far, at de skal give den gas på legepladsen. Ringo hygger sig med at lege, mens far mest drikker kaffe, ser ned i sin mobil og ikke har tid, da Ringo beder om hjælp. Far synes så, at Ringo skal prøve klatrestativet, men det tør Ringo ikke. ”Nu skal du ikke være en bangebuks”, siger far og giver ham sit bælte, så Ringo kan være en modig ninja i klatretårnet. Oppe fra toppen råber Ringo til far, at han også skal prøve at klatre derop. Far begynder nervøst at klatre, men så glider han og hænger pludselig med bukserne nede om anklerne og råber på hjælp. Men Ringo har ikke tid lige nu, for han nyder udsigten.

De to første Ringo-bøger var mere overbevisende og gennemførte, men i denne historie er der fortsat god humor og genkendelige forælder-barn-situationer, som ledsages af Martin Sommers herligt humoristiske tegneseriestil. For den årvågne læser er der flere små sidehistorier, man kan snakke videre om og detaljer gemt forskellige steder.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Faustnummer
136084399
ISBN
9788727023717
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser