Bog

Jeg er vred

Af (
2020
)

Anmeldelse

Jeg er vred af Aurélie Chien Chow Chine

08 jan.20
AfJette Holmgaard Greibe
Skribent

Billedbog om enhjørningen Sigurd indeholder vejrtrækningsøvelser, der kan dæmpe, sprede eller berolige følelserne.

Sigurd er en lille enhjørning som alle andre - eller næsten, for hans man tager farve efter hans følelser. Når han har det rimeligt og godt, har hans man alle regnbuens farver.

Hvis Sigurd bliver bange, får han en grøn man, men føler sig sort indeni og ryster af skræk. Så kan han forestille sig, at han laver en rustning af mod, til at overvinde den følelse. Når han er glad, er det vigtigt at se på, hvorfor det er, at han er glad, så han kan lære at genfinde den følelse og måske lære andre at sprede glædesfølelsen. Og hvis Sigurd bliver vred, bliver hans man helt postkasserød. Det er, når intet går, som det skal. Hvis nu han vil lege i haven, og det regner, kan han blive vred. Nogle gange bliver han så vred, så det føles som om, der er en sort sky inde i hans hoved. En sky fuld af lyn. Så skal han lave øvelser, der lukker solen ind.

Bøgerne om Sigurd er virkelig søde og indbyder til snak om de følelser, man kan have, hvordan de føles indeni, og hvordan man kan slippe for dem eller blive i dem.

Serien ’Sigurds følelser’ er en række små historier om at lære at mærke, hvilke følelser man har, så man bedre kan gøre noget ved dem. Bøgerne indeholder hver især en vejrtrækningsøvelse, som varieres fra bog til bog. Forfatteren er uddannet Sophrolog, hvilket handler om at forbedre den positive dimension af menneskets mentale evner, og hun arbejder desuden i børnehaver, hvor hun bruger både fysiske og mentale øvelser til at forbedre børns sundhed.

Bogdetaljer

Secondary title
Sigurds følelser
Forlag
Mais+Co.
Oversætter
Kirsten Koch Jensen
ISBN
9788793723252
Antal sider
28

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser