Bog

Stadig mig

Af (
2018
)

Anmeldelse

Stadig mig af Jojo Moyes

06 jun.18
AfRikke Bødker
Skribent

Underholdende og sorgmunter fortsættelse i serien om Lou Clark, som nu er i New York.

Lou Clark er rejst til New York, hvor hun har fået job som selskabsdame hos familien Gopnik. De tilhører New Yorks overklasse, hvilket giver Lou muligheden for at se verden fra en ny vinkel. Penge eller ej, forhindringer er der masser af. De lever meget anderledes, end hvad Lou kender hjemmefra. Hun kører i limousine og er med til store events som f.eks. velgørenhedsarrangementer.

Lou kæmper stadig med sorgen over Wills død og savnet af kæresten Sam, som bor i London. Heldigvis får hun efterhånden bygget et lille netværk af gode venner op, så hun føler sig bedre hjemme i New York. Lou er blevet mere eftertænksom, alligevel bliver hun snydt og betaler en dyr pris. Samtidig kæmper hun en hård kamp for at holde fast i sig selv og leve igen. Hun klarer sig på mirakuløs vis igennem, og beskrivelsen af hendes nye liv giver et fint billede af både hverdagen og miljøet. Miljøet er meget anderledes end det lidt mindre glamourøse liv i England. Der er mere snobberi. overfladiskhed og ikke mindst voksenmobning i New York.

’Stadig mig’ er tredje bog i serien om Lou Clark. Romanerne bliver bedre og bedre, jo ældre Lou bliver. Romanen er som altid velskrevet og underholdende med store og uforudsigelige udfordringer for Lou. Historien ligner de øvrige i serien og er let at læse. Den egner sig fint til ferielæsning og sætter ingen dybe spor i hukommelsen, men jeg kan varmt anbefale den.

Bogdetaljer

Forlag
Cicero
Oversætter
Agnete Dorph Stjernfelt
Faustnummer
53830099
ISBN
9788763853521
Antal sider
457

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser