Bog

Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrerne

Af (
2021
)

Anmeldelse

Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrene

25 jun.21
AfPia Bechmann
Skribent

Sjov, befriende og filterløs feelgood roman om fantastiske kvindeliv, og hvordan livet i fyrrene også kan arte sig, når alt langt fra er perfekt.

Nells liv er meget langt fra de lækre Insta-billeder af kvinder i stramt yogatøj, hun ser overalt i sit feed. Hun er netop blevet single, er gået fallit med sit firma og er oveni hatten nået ind i de skelsættende fyrrene. Tilbage i London må hun se sig om efter en lejlighed, men alt hvad hun har råd til, er et lille værelse i et byhus i forstaden.

Veninderne har allerede etableret sig med villa, Volvo og vovhund, og Nell føler sig som en total fiasko. Men livet vil det anderledes med Nell, som kommer ud på en forunderlig rejse, hvor hun møder en række fantastiske mennesker, der kommer til at forandre hendes liv.

Hun starter sågar en podcast med titlen ’Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrene’, hvor hun ublu fortæller om sine nederlag og livets realiteter, når man er alene og har rod i tilværelsen. For det virkelige liv er rodet og kompliceret, og når alt kommer til alt, er hun måske slet ikke alene?

’Bekendelser fra en f#ck-up i fyrrene’ er en virkelig fantastisk roman, som jeg kan anbefale til alle der har brug for at trække på smilebåndet, eller som bare trænger til en befriende fortælling om kvinders virkelige liv.

Undervejs i romanen åbenbarer det sig for Nell, at lykken og livsglæden dukker op de mest uventede steder, og at mennesker er komplicerede væsner. For selv om de udstråler og afspejler det lykkelige liv, er virkeligheden af og til en helt anden.

Alexandra Potter skriver helt utroligt morsomt, men griber samtidig livets alvor, når tilværelsen ikke går i den retning, vi forventer eller har planlagt – og det er faktisk helt okay, for livet er ikke altid lutter lagkage.

Bogdetaljer

Forlag
NB
Oversætter
Nanna Birch
Faustnummer
39156113
ISBN
9788791955327
Antal sider
503

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser