Bog

Den ustyrlige arving

Af (
2019
)

Anmeldelse

Den ustyrlige arving af Erin Watt

20 maj.19

Endnu en vanedannende historie om the Royals, den rige familie med de utilpassede unge drenge, der tror de kan tillade sig alt, hvis bare de betaler nok.

Denne gang er den Easton, der er hovedpersonen, men fortællingen om familien og deres nærområde, venner og bekendte fortsætter, hvor den slap, i Løgnens Palads. Og heldigvis for det.

Easton gider ikke kærester, han vil hellere vælge frit blandt alle de mange piger, der hellere end gerne vil være hans one night stand. Eller sådan er det, indtil han møder Hartley Wright, der kommer fra en næsten lige så rig familie som ham selv, men som alligevel bor i en lille bitte lejlighed i et usselt kvarter og bruger hele sin fritid på forskellige jobs. Han bliver fascineret af hende, fordi hun er så meget anderledes end alle de andre på Astor Park Prep og ikke mindst fordi, hun melder helt klart ud, at hun ikke er interesseret i ham overhovedet. Han gør alt, hvad han kan, for at gøre hende interesseret, og til sidst går hun med til at de kan være venner – og måske endda bedste venner.

Serien består af lettilgængelige og meget romantisk kærlighedshistorier om ”fattig pige møder rig dreng”, og jeg må indrømme, at jeg er vild med dem. Man bliver i godt humør af at læse dem, og det er så dejligt, når man som jeg ellers mest er til krimi og fantasy, hvor handlingen gerne er mere kompleks og meget mere voldsom. Sproget er ungdommeligt og passer perfekt til handlingen, og selvom der er enkelte sexscener, er det bestemt ikke det væsentlige i handlingen og ej heller udpenslet. Det er derfor ikke erotiske bøger, det er ungdomsbøger til især unge piger, der sukker efter romantik.

Bogdetaljer

Forlag
Flamingo
Oversætter
Merete Rostrup Fleischer
Faustnummer
46464885
ISBN
9788702273915
Antal sider
287

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer