Bog

En digters død

Af (
2020
)

Anmeldelse

En digters død af Lars Kjædegaard

30 mar.20

En kort, spændende og velskrevet krimi med Agnes Hillstrøm og Otto Vagn. Denne gang om mordet på en ung kvinde, der er ved at debutere som forfatter.

Som i første bind af serien Liget i lyngen er der ikke mange baggrundsinformationer om hverken personer eller miljø, men man lærer Agnes en smule bedre at kende og får en begyndende indsigt i hendes tragiske fortid. Det er rart, at der kommer mere kød på hovedpersonen, men jeg synes stadig, det er lige lidt nok - og alt for lidt, når det gælder de andre karakterer, både Otto og dem, der på forskellig vis er indblandet i sagen om den myrdede kvinde.

Flere gange undervejs blev jeg vældig overrasket over drejninger, jeg slet ikke havde set komme, og på den måde fangede handlingen mig hurtigt, og jeg blev ved med at læse til sidste side.

Opklaringsarbejdet er fint beskrevet, og spændingen holder bogen igennem, men jeg bliver nok ikke fan af denne serie på samme måde, som jeg er af Lars Kjædegaards serie om Hvid og Belling. Jeg har under alle omstændigheder fundet ud af, at jeg godt kan lide, at der i krimier også er en handlingsdel om hovedpersonernes privatliv. Det giver mig noget, at jeg kender personerne, hvilket jeg ikke rigtig gør i Agnes Hillstrøm serien endnu.

Jeg vil anbefale bøgerne til nye krimilæsere og til dem, der af forskellige grunde ikke er så glad for lange bøger. Man får en god, spændende og velskrevet krimi med solidt opklaringsarbejde på få sider.

Bogdetaljer

Secondary title
Agnes Hillstrøm 2
Forlag
Rosinante
ISBN
978-87-638-6387-2
Antal sider
150

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer