Bog

Stævne med Sigge

Af (
2020
)

Anmeldelse

Stævne med Sigge af Lin Hallberg

28 jun.20

De populære bøger om Rideskolen Agersø er nået til nr. 17, og serien fortsætter med velfortalte historier om Elina og hendes oplevelser med den søde og frække shetlandspony Sigge.

Elina er blevet hestepasser for Sigge, og det er det bedste, hun ved. For fire vidunderlige dage om ugen har hun Sigge helt for sig selv. Der er nok at se til i stalden, og da ridelæreren Inger bliver syg, finder Elina ud af, hvor meget det egentlig kræver at drive en rideskole. Sammen med de andre hestepassere og deres forældre må hun organisere pasning af både rideskolen og ponyerne. Lige om lidt er der ovenikøbet et stort stævne på Lundegård, som Elina for alt i verden ikke vil gå glip af, men kan de nå at blive klar? Det er Eriks sidste stævne på Sam, som er Sigges bror, så de har næsten fortjent at vinde. Men Elina har nu alligevel ikke tænkt sig at forære sejren til dem.

Makkerparret Lin Hallberg og Margareta Nordqvist har efterhånden skabt et stort og populært univers omkring de små, rappe shetlandsponyer på Rideskolen Agersø. Nordqvists søde og charmerende tegninger harmonerer perfekt med historiens univers, og Hallberg formår fortsat at formidle både små og store dramaer fra hesteglade børns liv med stor indlevelse. Som bonusinfo kan det tilføjes, at Sigge og Sam rent faktisk findes i virkeligheden hjemme på hendes gård.

Bøgerne i RAP-serien er sat op med en stor skrifttype, der sammen med de mange fine illustrationer og den enkle handling gør dem velegnet til oplæsning fra 5-6 års alderen og til selvlæsning fra 8-9 år.

Bogdetaljer

Forlag
Gyldendal
Oversætter
Charlotte A.E. Glahn
Faustnummer
47629233
ISBN
9788702293418
Antal sider
136

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer