Bog

Sjælerytterne - fire fortællinger fra Jorvik

Af (
2021
)

Anmeldelse

Sjælerytterne - fire fortællinger fra Jorvik

02 nov.21

Tag med tilbage til den sagnomspundne ø, Jorvik, og lær de fire Sjæleryttere endnu bedre at kende, når de hver især fortæller deres personlige historie.

Fire fortællinger, fire årstider og fire forskellige piger. I denne sidehistorie til trilogien om Sjælerytterne får hver af de fire piger muligheden for at fortælle om skelsættende begivenheder, som har formet deres liv og magiske evner, og gjort dem til det, de er i dag. For hvorfor har Anne så stort et behov for at gøre alting perfekt? Hvor kommer Lindas synske evner fra? Hvad var det for en skæbnesvanger begivenhed, der ændrede Lisas liv og forhold til heste for altid? Og hvorfor har Alex det så svært med sin familie?

Det - og meget andet - giver denne bog svar på. Den er bygget op som en novellesamling med fire korte historier, som pigerne skiftes til at være hovedpersoner i. Bagerst er der et efterskrift, hvor forfatteren fortæller om inspirationen bag hver af de fire baggrundshistorier.

Bøgerne om Sjælerytterne, deres særlige kræfter og stærke søsterskab bygger på verdens største online hestespil, Star Stable. Det fine ved disse bøger er, at når det populære univers konverteres til bogform, kan det være med til at invitere spillets fans ind i læsningens fantastiske verden og skabe læselyst hos børn, der måske ikke plejer at læse.

Sjælerytterserien er til alle fra 10-11-års alderen, der elsker heste, venskab, magi og mystik.

Bogdetaljer

Forlag
Carlsen
Oversætter
Charlotte A.E. Glahn
Faustnummer
39280132
ISBN
9788711995976
Antal sider
121

Brugernes anmeldelser

0 anmeldelser
Log ind eller opret en konto for at skrive kommentarer